Bo på kulturarvhotellet - når og hvor?

Gammel-Kleppe har ni dobbeltrom med ulik kapasitet som alle er unike. Fra tradisjonell bonderomantikk til spennende løsninger som gir deg kontrasten mellom gamle og nye bygningsmaterialer. Få hjelp av oss til å velge eller finn din favoritt og hør om det er ledig når akkurat du kommer til oss.

Sesongen 2014 er nå fullbooket og vi ønsker dere velkommen tilbake i 2015. Send gjerne en epost for å sikre deg den datoen du helst vil ha - fra juni og ut september 2015.

 

Eldhuset er en stue med to soverom, stor stue med peis, et lite kjøkken og eget bad. Eldhuset egner seg godt for familier, siden vi kan re opp ekstrasenger i stua i tillegg.

Johanstugu er en nydelig ettroms stue med bad og liten gang. Rommet er tradisjonelt innredet, badet er nytt og innbydende.

Kønnbu er vår 2-etasjes brudesuite, med stor stue i 2. etasje og intimt soverom med stort bad i 1. etasje. Orginale lyssjakter gir en egen atmosfære midt i tunet, med spennende kunst på veggene er du i din egen verden.

Bolstadstua har en stor stue med klebersteinspeis og tilstøtende soverom som har skapsengeløsningen mot stua - et nydelig rom. Eget bad.

2. etg i Bolstadstua har to soverom og en stue, i tillegg til stort bad.

Låven inneholder våre to mest orginale rom, i hel glass mot tømmerveggen, men allikevel privat. Egne bad i hver av rommene.

Sjårdalgløtten har tunets beste utsikt utover Sjårdalen, fra et sjarmerende rom med 2 enkeltsenger. Deler bad.

Rådlundrommet vender inn mot tunet, et nydelig rom med fantastisk kunst fra en av Oslos unge kunstnere.